ПРЕДСЕДНИК

Председник и оснивач стручно спортског удружења Српска Асоцијација за Спортски менаџмент - САСМ је Бојан (Лазар) Ђорђевић. Рођен је 22.12.1985. године у Сенти, АП Војводина, Република Србија.

ОБРАЗОВАЊЕ:

Завршио је основне струковне студије на Високој спортској и здравственој школи струковних студија у Београду, на студијском програму Спортски менаџмент и стекао стручно звање Струковни менаџер (у спорту), са просечном оценом 8 (осам). Завршни (дипломски) рад, под менторством професора и директора школе, др Бранка Бошковића, на тему: "Безбедносно обезбеђење и управљање ризицима на спортским такмичењима" одбранио је са највишом оценом 10 (десет). Његов рад је од стране Комисије, оцењен као једним од најбоље написаних дипломских радова на тему Безбедности у спорту и сврстан у рангу магистарских радова.

Тренутно је на првој години мастер струковних студија, на Академији струковних студија Шумадија, одсек Аранђеловац, на студијском програму Туристичко пословање, за стицање стручног звања Мастер струковни менаџер.

Завршио је стручно усавршавање и оспособљавање у Центру за усавршавање, образовање и оспособљавање спортских стручњака, на Факултету спорта и физичког васпитања у Београду и стекао спортско звање Спортско - рекреативни водитељ персоналних фитнес програма (3 нивоа).

РАДНО ИСКУСТВО:

Руководилац транспорта и шеф возног парка (2005-2011); Професионални припадник Војне полиције Војске Србије, у Београду (2011-2021); Спортски директор, председник и оснивач удружења Авантуристички центар "Лазарус Спорт" из Београда (од 2020); Спортски сарадник, менаџер, организатор, тренер и водич у Војној установи "ТАРА" за хотеле "Оморика" и "Бели Бор", при Министарству одбране Републике Србије (2022); Секретар и инструктор обуке у Школи за телохранитеље Српске Асоцијације Телохранитеља САБ, из Земуна.

Стручни сарадник за безбедност у спорту, обезбеђивање личности и објеката, процену безбедносних ризика.

ПОСЕБНА ЗНАЊА И ВЕШТИНЕ:

Напредно коришћење Windows оперативног система, интернета и Microsoft Office пакета. Енглески језик - напредни ниво, мађарски и шпански језик - основни ниво. Сертификати из области безбедности. Међународно сертификовани Дипломатски Официр Блиске Заштите (ICPTA/IACPO, Немачка). Планинар, алпиниста, високогорац, ронилац, пливач, спасилац, спелеолог и археолог-аматер истраживач. Возачка дозвола "Б" категорије, активан возач од 2004. године.

Живи и ради у Београду.