ПОЛИТИКА ПРИВАТНОСТИ

Стручно спортско удружење Српска Асоцијација за Спортски менаџмент - САСМ (у даљем тексту: Асоцијација) задржава право да прикупља одређене личне податке приликом претраге појединих интернет страница овог сајта да би испунио ваше захтеве. Свако прикупљање таквих података биће спроведено у складу са политиком приватности, као и важећим прописима о заштити података о личности.

Асоцијација озбиљно схвата приватност Ваших података. Ако користите овај сајт то значи да пристајете да се Ваши подаци прикупљају, користе и откривају у складу са овом политиком приватности и да сте сагласни са њеним обавезујућим карактером.

Информације које добијамо од вас

Посетом овог сајта не морате откривати било какве информације о себи. На поједним страницама сајта, тражимо личне информације о Вама како бисмо омогућили остваривање одређених услуга. Информације које добијемо од Вас могу укључивати Ваше име и презиме, адресу, бројеве телефона или е-маил адресу. Од Вас никада нећемо тражити додатне информације које нису неопходне да бисте добили услугу коју сте затражили. Информације добијамо путем онлине формулара и када нам пошаљете Ваше податке путем е-маила.

Употреба прикупљених података

Информације се такође прикупљају и онда када их Ви активно не доставите тј. помоћу различитих технологија и метода као што су ИП адресе и домени. На овај начин не прикупљају се, нити се чувају лични подаци.

Информације о именима домена до којих дођемо не користимо како бисмо Вас лично идентификовали, већ да би на основу тих и других информација измерили број посета интернет сајту, просечно време проведено на интернет сајту, прегледане странице итд. Ове информације ћемо користити искључиво да бисмо измерили фреквенцију посећивања нашег интернет сајта и унапређења садржаја.

Откривање прикупљених података

Све податке које нам доставите нећемо откривати трећим лицима, изузев у следећим случајевима:

- У поступку резервације ради изршање наших услуга, а трећа лице учествују у пружању услуга,
- У случају да имамо законску обавезу - ако добијемо судски налог или за потребе спречавања преваре или других криминалних радњи.

Осим ако закон не налаже, нећемо ни на који начин учинити доступним нити дистрибуирати информације о Вама које нам пружите, без вашег претходног одобрења.

Ваше податке такође нећемо препродавати трећим лицима, нити их користити за маркетинг трећих лица.

Малолетни корисници

Уколико сте малолетни, неопходно је да добијете дозволу својих родитеља или старатеља пре него што нам дате информације о себи. Малолетним корисницима који немају овакво одобрење није дозвољено да нам дају личне информације.

Други интернет сајтови

На нашем сајту можете наћи везе ка другим интернет сајтовима, за које не важи ова Политика приватности.

Уколико приступите другим интернет сајтовима користећи дате линкове, оператери ових интернет сајтова могу тражити информације од Вас које ће користити у складу са својим политикама заштите приватности, које се могу разликовати од наше.

За политику приватности других сајтова којима не управљамо, не можемо да одговарамо.

Измене Политике приватности

Уколико буде било каквих измена Политике приватности, информације ћемо благовремено објавити на сајту.