УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

Хвала што сте посетили наш интернет сајт. Ваш приступ, као и коришћење овог интернет сајта (у даљем тексту: сајт) подлеже овим условима коришћења и важећим законским прописима који уређују ову област.

УПОТРЕБА ИНТЕРНЕТ САЈТА

Употребом сајта потврђујете да сте прочитали, разумели и прихватили услове коришћења и слажете се да сте обавезни да их поштујете, као и све друге применљиве законе и прописе. Уколико не прихватате ове услове, молимо вас да не користите овај интернет сајт.

ВЛАСНИШТВО САДРЖАЈА

Сајт је власништво Стручно спортског удружења Српска Асоцијација за Спортски менаџмент - САСМ (у даљем тексту: Асоцијација).

Интернет сајт и сви текстови, логотипи, графика, слике, аудио, видео материјал и остали материјал на овом интернет сајту (у даљем тексту: садржај), јесу ауторско право или власништво Асоцијације, или су на интернет сајт постављени садржаји уз дозволу власника или овлашћеног носиоца права.

Употреба садржаја сајта

Сви садржаји са сајта се не смеју мењати на било који начин, репродуковати или јавно приказивати или дистрибуирати, односно на други начин користити у јавне или комерцијалне сврхе, без дозволе власника сајта. Материјали на овом сајту заштићени су ауторским правима и свако неовлашћено коришћење може представљати кршење Закона о ауторским и сродним правима, Закона о жигу или других закона из области интелектуалне својине.

Уколико прекршите било који од услова коришења сајта, ваша дозвола за употребу сајта ће бити повучена и бићете обавезни да одмах уништите све садржаје које сте преузели или одштампали.

Осим ако је експлицитно другачије назначено овде или на некој другој страници овог сајта, ништа овде садржано, било изричито, прећутно, одрицањем или на други начин, вам не даје право да користите било који део интелектуалне својине коју сте пронашли на сајту.

За коришћење садржаја за личне, некомерцијалне и информативне сврхе, неопходно је прво добити сагласност власника сајта, под условом да се задрже све напомене о ауторским правима. Садржај се не сме мењати и копирати без навођења извора информација. Када се преузима садржај или фотографија неопходно је навести име сајта и линком означити тачну страницу са које је садржај преузет.

Садржаји на друштвеним мрежама

Садржаји и информације са сајта могу се делити путем друштвених мрежа, без тражења и добијања дозволе Асоцијације. Садржај се може делити или директно са сајта или копирањем линка и постављањем на профил лица које дели садржај.

Информације

На сајту можете наћи линкове ка другим сајтовима. Асоцијација није одговорна за њихов садржај и политику заштите приватности и одриче се било какве одговорности уколико такви сајтови:

- имају непрецизан, нетачан или неприкладан садржај,
- нису безбедни, садрже вирусе иили друге штетне материјале,
- садрже клевете, вређају,
- повређују право интелектуалне својине.

Уредници сајта не могу сносити одговорност за евентуалне грешке приликом уноса и не могу у потпуности гарантовати тачност и потпуност података, тако да корисници сајта преузимају садржаје на сопствену одговорност. Измене на сајту се могу радити у било ком тренутку и без обавештења.

Сви материјали, повратне информације или информације друге врсте које доставите Асоцијацији поводом овог сајта, неће бити сматрани за поверљиве или власничке. Асоцијација ће бити искључиви власник свих информација прикупљених на сајту или у вези са тим, Асоцијација нема никакве обавезе у односу на такве информације и може их користи без ограничења за било које сврхе - употреба, модификација, објављивање, јавно приказивање и слично и без навођења извора.

Забрањено је постављати или преносити на сајт или са њега било какве противзаконите, претеће, клеветничке, понижавајуће, порнографске или друге материјале који крше било које законе.

Мере у случају кршења правила и услова коришћења:

Забрањено је преузимање садржаја сајта у комерцијалне сврхе. За коришћење информација у друге сврхе, неопходно је прво добити сагласност власника сајта.

Услови коришћења и употреба овог сајта подлеже законима Републике Србије. У случају спора надлежни су судови у Београду уз примену права Републике Србије.

Уколико сте становник друге земље, Услови коришћења и Ваше коришћење сајта подлеже законима Ваше земље.

Приватност

Асоцијација задржава право да прикупља одређене личне податке приликом претраге појединих интернет страница овог сајта да би испунио ваше захтеве. Свако прикупљање таквих података биће спроведено у складу са политиком приватности, као и важећим прописима о заштити података о личности.

Измена услова коришћења

Асоцијација може било када, без претходне најаве, изменити или допунити услове коришћења сајта ажурирањем ових услова.

Даљим коришћењем било којих услуга сајта, сагласни сте да прихватате сва накнадно објављена правила и услове коришћења.

Маилинг листа

Е-маил адресе чланова маилинг листе се чувају у нашој бази података. Маилинг листа је направљена ради слања нових информација о активностима Асоцијације и других корисних информација. Чланови се добровољно пријављују на листу и сваког тренутка се могу ођавити са листе. Е-маил адресе чланова су заштићене, неће се користити у друге сврхе, давати трећим лицима нити злоупотребљавати на неки други начин.

Изузеће од одговорности

Сајт користите на сопствени ризик. Асоцијација није одговорна за материјалну или нематеријалну штету, директну или индиректну која настане из коришћења или је у некој вези са коришћењем сајта или његовог садржаја.